DVERS 2019

De DVERS Conferentie 2019 is hét moment om te netwerken met professionals uit de muziekindustrie, nieuwe mensen te leren kennen en up-to-date te raken over de thema’s die op dit moment spelen in de popwereld.

Het programma van 2019 richt zich op mensen die werkzaam zijn in de popsector én muzikanten die hun muziek willen laten horen en hun toekomstplannen willen bespreken. Ontmoet interessante mensen, praat bij met collega’s uit het veld en doe kennis op tijdens verschillende paneldiscussies en werksessies.

Op zaterdag 28 september kun je op de DVERS Conferentie in Poppodium Volt:

  • Meer leren over hoe we onze grote én kleine festivals meer eco-vriendelijk kunnen maken
  • Checken welke subsidieregelingen voor jou (als muzikant, organisator, programmeur of muziekdocent) interessant zijn
  • Ontdekken wat er in de verschillende regio’s in Limburg aan initiatieven zijn op het gebied van poptalentontwikkeling
  • Werksessies bijwonen waar je als muzikant in gesprek kunt gaan over jouw act met een professionele muzikant, boeker, programmeur of marketeer
  • Meer te weten komen over het werkplan van Pop in Limburg voor 2020

Pop in Limburg presenteert met trots tijdens de DVERS Conferentie de allereerste ‘Limburgse Popprijs’. Een professionele commissie zal de komende tijd bekijken welke muziek acts en initiatieven in het afgelopen jaar zijn opgevallen en een topprestatie hebben geleverd. De genomineerden en winnaars zullen gepresenteerd worden tijdens een feestelijk evenement aan het eind van de DVERS Conferentie. De winnaars van de Limburgse Popprijs 2019 ontvangen een beeldje en budget, waarmee ze in zichzelf kunnen investeren voor de toekomst.

De DVERS Conferentie is toegankelijk voor muzikanten, mensen werkzaam in de popsector, muziekvrijwilligers, muziekliefhebbers en alle andere geïnteresseerden. Deelname aan de conferentie is gratis! Je hoeft je enkel aan te melden op popinlimburg.nl voor de conferentie en dan zien we je graag daar.