GUARANTEE

Guarantee bestaat al sinds 1992. De bezetting is in de loop van de jaren iets veranderd, maar sinds lange tijd bestaat Guarantee uit de volgende muzikanten: Leon Smolenaars (zang), Dennis Verheul (gitaar), Thijs Verheul (toetsen), Frank Nies (basgitaar) en Jaap Verkennis (drums). Sinds juni 2017 brengt Sanne Heuyerjans met haar verbluffende zangkwaliteit een extra dimensie aan het geheel, een passend plaatje !! aldus de heren ;)

Enkele hoogtepunten uit het bestaan van Guarantee zijn de voorprogramma’s van Pater Moeskroen, Rowwen Heze en De Dijk, verschillende optredens in De Heeren van Aemstel, de Frank Boeijen-Tribute, Jazz in Bloemendaal, Percussie festival samen met ‘The New Cool Collective’ en de jaarlijkse optredens op de Braderie bij ’t Swaentje in Weert. In de afgelopen twee decennia heeft Guarantee zo’n beetje alle spreekwoordelijke planken in Nederland geschuurd en vele studentenfeesten, festivals, kroegfeesten en bruiloften muzikaal geëntertaind.

In mei 2004 stond Guarantee ook op de planken van de Bosuil te Weert. Er werd een volledige show neergezet rond de alom geprezen nummers van Frank Boeijen. Tien van zijn mooiste nummers werden in de stijl van Guarantee op CD opgenomen. Tegenwoordig speelt Guarantee afwisselend van kleine semi-akoestische settings tot grotere optredens en wordt het band-team regelmatig bijgestaan door Saxofoon-virtuoos Lennard Gilissen voor wat extra slagroom op de taart. Het repertoire bestaat altijd uit bekende covers in allerlei stijlen waar het Guarantee-sausje overheen gegooid wordt, soms aangevuld met Nederlandstalig eigen werk.

Met deze heren en dame in huis kan de avond niet meer stuk Guarantee(d).

Leden band

Leon Smolenaars – Zang
Sanne Heuyerjans – Zang
Jaap Verkennis – Drums
Frank Nies – Basgitaar
Thijs Verheul – Toetsen en Zang
Dennis Verheul – Gitaar en Zang