Op zondag 22 september 2019 vindt in Weert voor de achtste keer de opening van het culturele jaar plaats. Tijdens het Cultureel Lint Weert treedt het Clarinet Choir Weert (CCW) ook dit jaar weer twee keer op: om 14.30 uur in de Bethelkerk aan de Maaspoort 30 en om 16.00 uur in de Concertzaal, Beekstraat 27. De entree is bij beide concerten gratis.

Clarinet Choir Weert (1986), het klarinetensemble van Rick Weert, staat onder leiding van oprichter John van Peij en bestaat uit zo’n 20 klarinettisten en 2 slagwerkers (afkomstig uit zowel Noord-Brabant als Limburg). Het CCW timmert al jaren flink aan de weg en treedt regelmatig op in de regio, maar ook elders in Nederland en af en toe in het buitenland. De groep speelt klassieke, jazzy, funky en poparrangementen die specifiek voor klarinet geschreven zijn.

Mocht je na het bijwonen van een concert zin krijgen om mee te spelen bij het CCW, kom dan gewoon eens met je klarinet naar een van de repetities op zaterdagochtend van 10.00 – 11.30 uur bij Rick Weert, Wilhelminasingel 12. Of neem contact op via het contactformulier op de site.

Verdere informatie: www.clarinetchoirweert.nl en http://cultureellint.nl

Weert, 23 augustus 2019