Mala & Denise Raetsen

Aankomende week is het zover: de week van de Limburgse popmuziek slaat neer in Nederweert! Pop in Limburg en L1 slaan de handen ineen en steken de sector een hart onder de riem. Ze geven talent een podium én muziekliefhebbers in Limburg de gelegenheid om weer live muziek te beleven, door de héle provincie.

Bij Theaterboerderij Boeket verzorgen singer-Songwriters Mala en Denise Raetsen donderdag 16 juli een avondvullend programma. Twee dames, twee akoestische sets, met ieder hun eigen verhaal.

Mala is het alter ego van Martina Lucic, geboren in Kroatië en opgegroeid in Nederland.In 1994 tijdens de Joegoslavische burgeroorlog vluchtten Martina en haar familie naar Nederland. Hoewel ze geen herinneringen aan de oorlog heeft, heeft ze de pijn en droefheid gevoeld die haar familie heeft ervaren, maar ook de hoop en eindeloze liefde voor elkaar.

De tijd is nu gekomen om dit emotionele verhaal te delen als een ode voor haar moedige familie.

Denise Raetsen daarentegen geeft met haar cassette indie haar kijk op zichzelf en de maatschappij weer. De catchy songs vinden hun inspiratie in acts als White Lies en Sam Fender. Als soloartieste geeft ze binnen een akoestische setting haar krachtige stem ruim de baan om het publiek mee te nemen en te inspireren.
Het verleden, het heden en de toekomst gezien door de ogen van Mala en Denise!

Datum: 16 juli
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Theaterboerderij Boeket,
Rosselsweg 3, Nederweert

Entree: Gratis