Kerstconcert Clarinet Choir Weert in St. Martinuskerk

Kerstavond in de St. Martinuskerk in Weert: daar hoort uiteraard een optreden van het klarinetensemble van Rick Weert bij! Op dinsdag 24 december vindt om 18.00 uur het jaarlijkse gratis kerstconcert van Clarinet Choir Weert (CCW) in de St. Martinuskerk (Markt 8, Weert) plaats, voorafgaand aan de Kindermis van 18.30 uur, die eveneens door het CCW wordt opgeluisterd.

Dit concert is geschikt voor alle leeftijden. Het repertoire varieert van het traditionele Franse kerstlied Cantique de Noel in een arrangement van Lennie Niehaus tot (I’m Dreaming of a) White Christmas van Irving Berlin.

Clarinet Choir Weert (1986) staat onder leiding van oprichter John van Peij en bestaat uit een twintigtal klarinettisten en twee percussionisten. Vanuit heel Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant komen de leden elke zaterdagochtend om 10.00 uur bij Rick Weert (Wilhelminasingel 12) bij elkaar om gezamenlijk anderhalf uur enthousiast te repeteren. Nieuwe leden zijn altijd welkom, dus mocht dit je aanspreken, kom dan gerust eens vrijblijvend naar een repetitie.

Meer informatie: www.clarinetchoirweert.nl