Vrienden van Weert Live
ACOUSTIC

met Ayla & Anne, Dopamine, Roxanne en Scarlet Rose
Zondag 24 november – St. Teuniskapel / Weert

Weert en popmuziek hebben al jaren een uitstekende relatie! Van Bospop, Theater de Huiskamer en Weert Swingt naar Van Horne Pop voor de scholieren en de techno van DIEP aan de rand van de IJzeren Man. En wie kent ze niet de legendarische hits uit de Telstar Studio’s van Johnny Hoes?
Op zondagmiddag 24 november zullen in de Sint Teuniskapel in Weert vier jonge Weerter muziekgroepen een speciale akoestisch optreden op komen treden.
Naast het creëren van een podium voor de jeugd zorgt stichting WMA (Weerter Music Awards) deze middag ook voor videoregistratie van de shows. Met een goede video kan de groep in de toekomst hopelijk meer optredens krijgen en daarnaast is het goed om te kunnen delen op social media en zo meer bekendheid te krijgen.De entree is gratis dus kom deze jonge talenten gerust aanschouwen!

Deuren open: 13.00u –
Aanvang: 13.30u – Entree gratis

Ayla & Anne
Anne Heijkers en Ayla Naebers zijn nichtjes die opgegroeid zijn in een muzikale familie, waarin iedereen wel zingt of een muziekinstrument bespeeld. Uiteindelijk ontstond het idee om als duo muziek te maken. Het liefst zingen zij liedjes uit het genre pop en country, waarbij ze hedendaagse liedjes in een eigen jasje proberen te steken. Zij begeleiden zichzelf met gitaar en viool, en worden deze zondagmiddag begeleid op cajon, piano en gitaarspel van Ruben Abbas en Rosa Smeets.

Dopamine
Deze groep van twee jonge meiden vindt het geweldig vinden om samen muziek te maken. Sophie en Fleur hebben de bandnaam (dopamine) vernoemd naar het stofje dat vrijkomt in je hersenen als je gelukkig bent. Ze schrijven graag onze eigen nummers en willen hun liefde voor muziek met het publiek delen!

Roxanne
Is een akoestisch duo met een voorliefde voor 80’s hits en nederpop. Toch deinzen Anne-Brechtje en Renske er niet voor terug om ook hedendaagse Top 40 muziek in een eigen jasje te steken en zo iets leuks en muzikaals neer te zetten.

Scarlet Rose
Deze groep bestaat al sinds 2007, maar het heeft even geduurd voordat de juiste leden elkaar gevonden hadden. De formatie wordt gevormd door zangeres Lisanne Drinhuyzen, Tom Strijbos op gitaar, Patricia Bax op gitaar, Wesley Suntjens op drum en Tom Bormans op bas. Samen staan ze met passie op het podium; zo werden ze in 2017 nog winnaar van Molenakker Open Podium. De band speelt voornamelijk covers in het alternative/classic rock genre van Guns ‘n’Roses, Led Zeppelin, Wolfmother, AC/DC etc. die deze middag omgevormd gaan worden tot een unieke akoestische versie!